Forside Nyheder

LG går imod smartphone-trenden – satser på lydkvalitet og kabler

-

lgv20LG virker til at være helt ligeglade med tendensen til at droppe hovedtelefonstikket i smartphones.

Selvom firmaer som Oppo, LeEco og Motorola allerede har gjort det, og Apple forventes at gøre det, går LG den modsatte vej med deres kommende V20-smartphone.

Annonce:

Her har man i stedet satset på at gøre lyden så god som muligt – og det indebærer blandt andet, at man beholder muligheden for analoge, kabelbårne hovedtelefoner.

Helt præcist har LG sat en 32-bits Quad DAC fra ESS i V20, der sørger for at give dig en god konvertering af den digitale musik, hvad enten du streamer den fra Spotify eller Apple Music, eller du lytter til musik, der er lagret lokalt på smartphonen.

LG V20 skulle samtidig være den første smartphone, der kommer med Android Nougat installeret fra starten. Ovenstående billeder af V20 slap ud for to dage siden og er blevet bragt til torvs af @OnLeaks og Android Authority. De viser blandt andet, at LG også er sprunget på dobbeltkamera-vognen, sådan som Huawei også har gjort og Apple forventes at gøre.

LG vil vise V20 frem 6. september, hvilket muligvis er dagen før en ny iPhone og en ny PlayStation-model også bliver afsløret.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.