Forside Indhold og distribution Film

Marvel’s Thor flytter til Australien og får noget ’mig-tid’

-

thordarryl’Captain America: Civil War’ var jo nærmest en Avengers-film med et par store undtagelser.

Hvor var Thor f.eks., da Cap og Iron Man blev uvenner? Det er nu blevet afsløret i et videoklip, der er inkluderet på Digital HD-udgaven af filmen, der udkommer om få dage.

Annonce:

Digital HD er en fællesbetegnelse for de online-versioner af film, der ofte følger med Blu-ray-udgaverne, f.eks. med Ultraviolet eller Fox Digital HD.

Vi, der ikke nødvendigvis har lyst til at købe filmen på Blu-ray, bliver dog ikke snydt, for klippet er sendt ud på Twitter som en teaser for udgivelsen, der givetvis kommer til at indeholde endnu mere ekstramateriale.

Hvad lavede Thor så i mellemtiden? Jo, han havde brug for noget ’mig-tid’ og flyttede derfor til Australien, hvor han fik en bofælle ved navn Darryl, der har skullet udholde Thors nordiske mærkværdigheder.

Thor får dog også lige tid til at gæsteundervise nogle af de lokale skolebørn, lave en lille skuffe-seng til Mjølner, og så prøve at mægle i konflikten mellem Kaptajn Rogers og Tony Stark via ’elektroniske breve’ – også kaldet e-mail – som Darryl hjælper ham med at skrive.

Og så hænger han også ud med Bruce Banner og snakker lidt om konflikten på afstand. For Hulk var jo heller ikke lige med i ’Captain America: Civil War’. Og det var angiveligt frivilligt, for som Banner siger, da Tony Stark ringer til ham – efter Thor ikke har hørt fra ham i nogen tid: ”Intet pengebekøb kan få mig til at hoppe med på jeres langpisnings-konkurrence…”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.