Forside IFA IFA 2016

OLED TV: Her er Loewe Bild 7

-
Loewe Bild 7
Loewe Bild 7

Som vi tidligere har skrevet, så var Loewe på vej med to OLED TV. Nu er Loewe klar, og Bild 7 som modellen hedder kommer i 55 og 65″.

I en pressemeddelse fra den danske distributør EET Europarts A/S kan man læse at Bild 7 kommer i 55″ og 65″, og prisen ikke bliver så skræmmende.

Annonce:

Loewe bild 7 er Loewes første TV med OLED-teknologi. De klare selvlysende pixels i OLED-displayet gør det muligt at skabe uendeligt skarpe kontraster, en meget større farveskala, endnu finere farvegraduering og et hidtil uset niveau af sort i sammenligning med konventionelle LCD-TV. Kombinationen af denne nye state-of-the-art OLED-teknologi og Loewes billedbehandlings-software kalder Loewe for Loewe VantaVision.

 

Loewe Bild 7
Loewe Bild 7

Udtrykket stammer fra det mørkeste, menneskeskabte stof kaldet VantaBlack®. Det består af rørformede partikler, der afspejler næsten intet lys, men absorberer op til 99 procent lys. Ved at bruge denne særlige ultimative sort bliver rumteleskoper kalibreret og satellitter camoufleret. Denne dybeste nuance af sort har også givet en ny dimension til billedkunsten – billedhugger Anish Kapoor er den eneste kunstner, der har fået rettigheder til at arbejde med denne type farve. Loewes VantaVision billedteknologi er inspireret af VantaBlack®.

 

Loewe Bild 7
Loewe Bild 7

Lyd og design

Loewe bild 7 er en forestilling i sig selv. Når TV´et tændes glider den elegante glasskærm automatisk opad, vha. indbyggede motorer, og afslører en slank men meget kraftfuld soundbar, med en effekt på 120 Watt, fra seks drivers og fire passive bas membraner. Soundbaren producerer en dynamisk og præcis lyd, der fylder rummet med en kraftfuld og hidtil uhørt lydgengivelse. Når TV´et slukkes, sænker skærmen sig igen lydløst ned og skjuler diskret soundbaren, så kun den minimalistiske glasskærm er synlig.

Med den integrerede Bluetooth-teknologi, er det naturligvis oplagt at benytte muligheden for at streame musik til Loewe bild 7 TV´et via en smartphone eller tablet.

 

Det smukke, detaljerede og gennemtænkte design gælder også brugergrænsefladen, hvis funktioner, avancerede moderne grafik og designprincipper gør brugen af TV´et til en udsøgt fornøjelse.

Loewe Bild 7
Loewe Bild 7

Loewe bild 7 modeller

Loewe bild 7 fås i farven Graphite Grey i to skærmstørrelser på hhv. 55″ og 65″.

Vejl. udsalgspriser er kr. 42.999,- og 57.999,-

Loewe bild 7 leveres som standard med vægbeslag. Som tilkøbsmulighed fås en række særlige standløsninger, bl.a. motoriserede gulv- og bordstande samt drej- og svingbare vægophæng.

Loewe bild 7 er i butikkerne fra medio september 2016, og præsenteres officielt på IFA 2016 i Berlin.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, EET Europarts A/S
Forrige artikelStor nordisk postordre filmklub lukker ned
Næste artikelSamsung på IFA: Nyt smart-ur og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.