Forside Indhold og distribution Musik

Samsung vil ud af musikstreaming

-

RIPMilkSamsung vil ikke længere være musikstreaming-udbyder.

Sydkoreanerne vil i næste måned lukke deres Milk Music-tjeneste ned. Tjenesten har været tilgængelig for brugere af Samsungs smartphones og tablets i USA, Sydkorea, Australien, New Zealand, Kina og Malaysia.

Annonce:

I stedet vil Samsung angiveligt satse på en model, hvor de ifølge en pressemeddelelse vil gøre ”investere i partnere for at integrere de bedste streamingtjenester endnu mere i GALAXY-familien”.

Dermed kan beslutningen også få betydning for danske GALAXY-brugere. Hvis Samsung gør alvor af ovenstående, og det ikke bare er PR-snak, kan vi måske fremover se udvidede brugsmuligheder integreret med GALAXY-hardwaren i streamingapps, vi allerede kender, fra Spotify til Deezer.

Det kan også betyde, at Samsung i stedet vil købe sig ind i en musikstreaming-tjeneste – måske kan Jay-Z således sælge Tidal til Samsung i stedet for Apple, som han p.t. prøver på.

Milk-brandet er i det hele taget på vej væk. Brugere af Samsungs VR-briller vil vide, at videoafspilleren Milk VR for nylig blev omdøbt til Samsung VR.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.