Forside Indhold og distribution Musik

Apples nye AirPods er præsenteret

-

airpodsApple vil have dig til at være trådløs, når du hører musik på din iPhone

Der følger ganske vist – som rygterne havde forudsagt – en adapter til lightning-stikket med den nye iPhone. Du kan altså stadig lytte med dine dyre, trådbårne hovedtelefoner, det er bare lidt mere besværligt.

Annonce:

Men ellers er AirPods Apples bud på, hvordan du skal høre musik på din iPhone fremover. De trådløse in-ear-hovedtelefoner kører med Apples egen trådløse teknologi med W1-chippen og som ifølge Apple selv kan holde i 5 timer på en opladning. Ligesom andre producenter har Apple lagt et batteri ind i en AirPods-æsken, der så kan lade dem op til yderligere 24 timers musiklytning.

AirPods er nemme at parre med iPhone, for man skal blot placere æsken tæt ved telefonen og klikke på skærmen. Men man skal nok ikke regne med, at de virker med andre smartphones eller enheder, der ikke står Apple på.

airpods2

AirPods har også mikrofon ombord, der ud over at opfange stemmen til telefonopkald, bruges til reducere støj. Endelig er der også et accelerometer ombord, som kan opfange, hvis man ”tapper” på sine AirPods – og det aktiverer Siri, som man så kan bruge til f.eks. at kontrollere musikken.

Apple kommer også med flere modeller af Beats-hovedtelefoner, der understøtter W1-chippen.

Apple er stadig i gang med at præsentere, så vi har endnu ikke dansk pris på AirPods, men den amerikanske pris ligger på 159 dollar eller cirka tusinde kroner før danske afgifter kommer oven i.

Her er den danske pris (opdatering)

AirPods kan allerede nu ses på Apple hjemmeside, og den danske pris bliver 1.379 kr.

airpods3

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.