Forside Nyheder

Mario på iPhone og Pokémon Go på Apple Watch

-

applewatchBlandt de første nyheder, Apple havde til os ved deres presseevent onsdag var to spilnyheder.

Apple var stolte af at fortælle, at iPhone og iPad nu er de mest populære spilenheder i verden, hvis man altså anskuer dem sådan. Spil er dog den mest populære kategori i App Store, så Apple har alligevel noget at have det i.

Annonce:

De gør deres spilprofil større på to måder i den kommende tid. Dels kommer Nintendo-spil endelig til iOS, begyndende med Super Mario Run – et klassisk platform-spil med alle gameres yndlings-blikkenslager. Det kommer lige før jul.

Men Apple kunne også annoncere, at Pokémon Go kommer til Apple Watch. Det betyder, at du kan spille Pokémon Go ved blot at gå rundt i verden – uden at du skal glo ned på din smartphoneskærm hele tiden. Du bliver notificeret, hvis du kommer i nærheden af et Pokéstop eller er i nærheden af en Pokémon.

Pokémon Go kommer til Apple Watch inden nytår.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.