Forside Nyheder

Hvis du endnu ikke har set Facebooks VR-demo, så gør det nu

-

facebookdemoOculus har holdt udvikler-konference for deres VR-udstyr, og det fik en hel tech-folk op på mærkerne hen over weekenden.

Ikke mindst fordi Oculus’ ejer, Facebook, spillede en ret betydelig rolle i at lave en virkelig cool demonstration. Mark Zuckerberg selv dukkede op for at demonstrere, hvordan Facebook og Oculus forestiller sig, man går på Facebook i VR.

Annonce:

De kalder fænomenet for ”Social VR”, og mange af os har nok prøvet at forestille os, hvordan noget sådan kunne se ud, lige siden Facebook købte Oculus. Nu er vi lidt tættere på at vide, hvordan det kan fungere. Lidt ligesom Microsofts HoloLens-demo i sin tid fik folk til at tabe kæben og satte en masse kreative tanker i gang, lader Oculus/Facebook-demoen til at gøre det samme.

Her viser Zuckerberg og to af hans Facebook-venner, hvordan man kan hænge ud som avatar og spille kort eller skak eller fægte mod hinanden i den virtuelle udgave af Facebook (Det mest coole er nok, da Zucks kollega Michael Booth tegner sit eget sværd og bruger det mod sin chef).

Det hele foregår på en baggrund af selvvalgte 360-graders billeder og videoer, og det bliver også demonstreret hvordan almindelige Facebook-funktioner – herunder Facebook Messenger – fungerer virtuelt.

Hvis du endnu ikke har set demoen, så tjek den her. Mark Zuckerbergs demo starter cirka fem minutter inde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.