Forside Indhold og distribution Musik

Kanye droppede Drake på grund af “Apple-Tidal-bullsh*t”

-

drakethethroneDe to rap-superstjerner, Kanye West og Drake, måtte droppe et samarbejde på grund af ballade mellem Apple og Tidal.

Det var meningen, at Kanye West og også Jay-Z (som duoen The Throne) skulle have gæsteoptrådt på ”Pop Style” fra Drakes ’Views’-album, som er udgivet eksklusivt på Apple Music.

Annonce:

Sådan var det også da singlen udkom. Men da albummet blev gjort tilgængelig for Drakes fans, var Kanye og Jay-Z væk – af forskellige grunde. En af dem var, at Apple og Tidal ikke kunne finde ud af at forhandle rettigheder og procentsatser på plads.

Det fortalte Kanye West et publikum i Seattle under en koncert, hvor han spillede nummeret, som han også har været med til at skrive.

”I fik ikke, hvad I skulle have haft med mig og Drake på grund af noget Apple-Tidal-bullshit”, sagde Kanye til koncertpublikummet, som man kan se det i en video på Twitter.

Kanye West valgte oprindeligt at lade hans ”The Life of Pablo”-album udgive eksklusivt på Tidal, som han er medejer af, og som hans makker, Jay-Z ejer hovedparten af.

Kanye West har tidligere opfordret til, at Apple skulle købe Tidal, men ifølge Engadget siger Jimmy Iovine fra Apple (tidligere Beats), at det ikke kommer til at ske.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.