Forside Nyheder

Roku skruer op for special-kanalerne

-

rolling-stone-on-rokuEn af de ting, der gør det besværet værd at købe en Roku hjem til Danmark via nettet er muligheden for ”hemmelige” eller specielle kanaler.

Med Roku kan alle og enhver nemlig sætte en kanal op, som andre brugere så med en simpel kode kan proppe ind i sin Roku-boks og så kigge på, som var det en app eller en hvilken som helst anden tv-kanal.

Annonce:

Det bruger folk f.eks. til – mere eller mindre lovligt – at videreformidle kanaler, man ellers ikke kan finde på Roku, herunder en del live-tv-kanaler.

I fremtiden kan der dog komme langt flere af disse kanaler. Roku satser nemlig på at gøre det nemmere for mere etablerede spillere at få deres indhold ud til Roku-brugerne via specialkanalerne.

Det sker bl.a. via en ny platform, Roku Direct Publisher. Og den har Roku fået nogle temmelig store indholdsudbydere til at lege med på, herunder magasiner som Rolling Stone og US Weekly og websites som Mashable, Super Deluxe, FailArmy, Cracked og UPROXX.

Du kan læse mere om det nye projekt, og hvad det betyder for Roku-brugerne her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.