Forside Nyheder

Samsung: Nu skal sikkerheden i første række

-
Samsungs europæiske QA lab kan få en ny rolle i den interne kvalitetskontrol. Foto: recordere.dk
Samsungs europæiske QA lab kan få en ny rolle i den interne kvalitetskontrol. Foto: recordere.dk

Samsung Electronics vil rekonstruere selskabets kvalitetskontrol for at øge produktsikkerheden.

Efter at Galaxy Note 7 blev trukket ud af markedet, og ydermere må lide den tort nu at være totalt forbudt i amerikanske fly, hvor den ikke engang må medbringes slukket nu, der vil Samsung Electronics til at se på den interne kvalitetskontrol.

Der bliver tale om en reorganisering af kvalitetskontrollen og en ændret virksomhedskultur hvor sikkerheden skal i højsædet. Det skriver avisen The Korea Times.

“Vi vil samle kræfterne om at levere sikre produkter. Det skal ske ved at gennemføre en omlægning af QA (quality control) proceser for overvågning, for at øge produktsikkerheden”, fortæller Samsung til avisen.

Samsung erkender at kvaliteten af Galaxy Note 7 ikke var god nok.

“Selvom vi endnu ikke har en detaljeret plan for, hvordan den proces skal reorganiseres, lover vi at fortsætte arbejdet. Der er en stærk vilje bag, fordi problemet er forårsaget af kvaliteten af vores produkt”, fortalte en talsmand fra Samsung til avisen.

Udover omlægning i organisation og procedurer, så er det også ventet at Samsung justerer kalenderen for kommende produktlanceringer, så det matcher de nye krav til intern kvalitetskontrol.

Tjek også: Samsung: Note 7 fejl koster os 18 mia. kroner

 

Annonce