Forside Baggrund

AV-Connection bygger stort lager og flere demorum

-
AV-Connection. Foto: John Hansen / recordere.dk

AV-Connection har vokseværk og udvider snart med nyt stort 800 kvm lager og flere demorum.

Det er 16 år siden at AV-Connection kom til verden. I dag leverandør af kabler, TV, AV og HiFi – og det var også på kablerne at det hele begyndte.

Ronni Søby loddede lydkabler mm. for familie og venner og endte med at åbne sin egen virksomhed. Siden gik det stærkt, i 2006 var lokalerne i Sønderborg midtby blevet for trange og de flyttede ud i et af byens industrikvarterer (billedet ovenfor). Det skriver avisen Jydske Vestkysten.

I 2007 kom Thomas Laukamp ind som kompanon og i årene 2009, 2010 og 2011 modtog AV-Connection Børsens Gazelle-pris der gives til virksomheder som fordobler omsætningen over min. 4 år.

Undervejs blev nabogrunden med bygninger overtaget og senere endnu et firma afstod plads til AV-Connection, og nu er håndværkerne ved at gøre klar til rejsegilde på en i alt 1600 kvm stor tilbygning i to etager.

Her er 800 kvm i stueetagen tiltænkt lager mens førstesalen bliver virksomhedens nye kontorer. Det arbejde er færdig til april, og herefter vil den plads der frigøres i den gamle hovedbygning (billedet) blive inddraget til mere butik og flere demorum.

AV-Connection sælger i dag overvejende til danske kunder, men overvejer at satse mere på hele skandinavien i fremtiden.

 

Annonce