Forside Nyheder

Nu kan du streame video og musik fra Dropbox til Xbox One

-

Vi lægger mere og mere af vores indhold i skyen.

Dropbox har gjort en del for at være en leverandør af lagerplads i skyen, der kan understøtte audiovisuelt indhold ved f.eks. at integrere afspillere direkte i deres app og linke op til tredjeparts-apps som CloudPlayer, Eddy m.fl.

Annonce:

Nu tager de dog et skridt videre. Dropbox-app’en til Xbox One kan nu streame indhold direkte fra dit ”fjernlager” til spilkonsollen og videre til resten af dit anlæg.

Det betyder, at hvis du har videoer eller musik liggende i Dropbox, kan disse altså tilgås via Xbox One.

Datastrømmen kan dog også gå den anden vej. Hvis du har en USB-nøgle koblet op til din Xbox, kan du lægge filer derfra op i din Dropbox.

Funktionen er noget, Dropbox-brugere ifølge Engadget længe har efterspurgt i forskelle brugerfora, og blev til i forbindelse med et ”hack-a-thon” hos Dropbox.

Man har kunnet noget lignende med Microsofts egen cloud-tjeste, OneDrive, i noget tid, men med Dropbox udbredelse og tilgængelighed på andre platforme, når dette ud til et endnu større publikum.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.