Forside CES CES 2017

Samsung-keynote gav os kun få, men interessante nyheder

-

Samsung havde allerede løftet sløret for det meste, de fortalte under deres keynote på CES.

I dagene op til keynoten havde sydkoreanerne for eksempel fortalt om de nye QLED-tv og de medfølgende teknologier, der blandt omfatter en ny SmartView-app.

Annonce:

Alligevel var der et par nye detaljer i kølvandet på lanceringen af QLED. Vi havde allerede hørt om H7, den lækkert designede, trådløse højttaler, der opskalerer til 32 bits lyd med Samsungs UHQ-teknologi.

Den samme teknologi kan man dog imidlertid også finde i Sound+ (bill.), en ny soundbar, som Samsung viste frem sammen med H7. Med dens indbyggede subwoofer burde man kunne få forvrængningsfri bas ned til 35Hz.

Et par andre detaljer, der kom frem under keynoten, gav os lidt flere oplysninger om produkter, vi også havde hørt om i forvejen. Et eksempel er de intelligente, personlige tjenester, Samsung annoncerede til deres Smart TV- kort før nytår. Disse bliver integreret med den førnævnte SmartView-app, sådan at man f.eks. får notifikationer på smartphonen om ens favorit-fodboldhold, tv-serie eller lignende, også når tv’et er slukket.

En anden lidt interessant integration af SmartView-app’en handler om Samsungs M9500 UHD Blu-ray-afspiller, som de også annoncerede lige før nytår. Angiveligt kan denne streame indhold til ens smartphone, ligesom de nye Smart-TV’er kan.

Men derudover brugte Samsung mest deres CES-præsentation på at fortælle om hårde hvidevarer og laptops. Især Family Hub-køleskabene, der nu kan streame musik, foretage online indkøb og modtage talekommandoer var i fokus, sammen med FlexWash-vaskemaskinen og FlexDry-tørretumbleren, der ud over at være koblet på IoT har ekstra rum til separat vask og tørring af en separat bunke tøj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.