Forside Nyheder

Google Assistant kan være på vej til andre Android-telefoner

-

Indtil videre har det kun været Google Pixel og Googles Home-højttaler, der har haft glæde af Assistant.

Man har kunnet få en begrænset smagsprøve ved at bruge chat-appen Allo, men der er ingen integration med resten af telefonen på den måde.

Men nu melder Android Police imidlertid, at visse beta-testere af Android-software nu har fået Assistant ombord. Og ikke kun til Google-specifikke telefoner som de gamle Nexus-telefoner. En bruger af an GALAXY Note 5 har også fået den virtuelle assistent til at virke.

Det vidner om, at Google har planer om at Assistant ikke bare skal være til de nyeste Android-produkter og ikke kun dem, som Google selv har haft en finger med i spillet på.

Men hvornår det helt præcist bliver tilfældet, er der ingen, der ved.

Helt præcist er det en alpha-version af selve Google-app’en til Android (v6.13), der får Assistant op at køre. Man skal holde Home-knappen nede, som om man var i gang med at aktivere Google Now on tap for at få det til at virke.

Hvis man er Android-bruger og kan finde APK’en til app’en, er der nogle ting, man lige skal være opmærksom på, inden man kaster sig ud i det. Men det kan man læse meget mere om hos Android Police.

Annonce