Forside Nyheder

Google Assistant klar til alle nyere Android-telefoner

-

Har man en Android-telefon med version 6.0/Marshmallow eller nyere ombord, kan man snart få glæde af Google Assistant.

Assistant, der er Googles svar på Siri, Cortana og Alexa, har ellers indtil videre været forbeholdt Googles intelligente Home-højttaler og deres egne Pixel-telefoner. Men i anledning af, at LG har præsenteret den første smartphone uden Google-logo med Assistant ombord, LG G6, har Google også annonceret, at de nu begynder udrulningen til andre Android-smartphones.

Annonce:

Som nævnt kræver det, at man har Marshmallow eller Nougat på telefonen, og så skal telefonen også have minimum 1,5 GB RAM ombord og mindst 720p-skærm.

Udrulningen starter søndag nat dansk tid, og sker som en opdatering via Google Play Services på Android. Som altid, når noget rulles ud på den udbredte Android-platform, vil udrulningen ske over nogle uger.

Danske Android-brugere vil dog skulle skrue lidt på deres smartphones for at få det til at virke. Det er nemlig kun de engelsksprogede versioner, samt den tyske version, af Google Assistant, der rulles ud nu. Man vil altså skulle installere den nye version af Google Play Services uden om opdateringerne i Google Play Store for at få det til at virke, og det kræver formentlig også, at man sætter sit systemsprog om til tysk eller engelsk.

Google har dog lovet, at der kommer flere sprog ud i løbet af 2017.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.