Forside Nyheder

Huawei præsenterer Watch 2

-

Huaweis Android Wear-smartur med det meget oplagte navn ’Watch’ har fået en efterfølger, annonceret på MWC.

Den kinesiske mobilgigant besluttede sig for at vente, indtil Android Wear 2.0 var ude, før de sendte en opfølger til deres meget omtalte model fra 2015.

Sidstnævnte blev blandt andet rost for at være slankt og smukt designet, men Huawei har tilladt, at der kom lidt mere kød på skelettet hos efterfølgeren. Watch 2-modellerne er lidt tykkere i det, og skærmen er endda lidt mindre (1.2” i stedet for 1.4”). Men til gengæld har de også meget mere at byde på, rent hardwaremæssigt.

For det første fås uret nu i en udgave med LTE-adgang. Det er topmodellen, der bare hedder Watch 2, der har LTE ombord, men også GPS og NFC til Android Pay-betaling, hvor dette er tilgængeligt.

Watch 2 er lavet i plastik for at skabe så lidt forstyrrelse af LTE-antennen som muligt. Vil man have et ur i metal, skal man i stedet have fat i Watch 2 Classic, der ikke har LTE ombord, men stadig har pulsmåler og GPS.

Begge ure har et 420 mAh-batteri ombord, der fordobler originalens batterilevetid. Huawei siger, at man ved at sætte uret til kun at vise klokken og tælle skridt kan få uret til at holde 25 dage på en opladning, men ved almindeligt brug skal man regne med to dages batterilevetid.

Man kan skifte remmen på begge ure, og de er også begge vandafvisende med IP68-certificering.

De kommer til de nordiske lande i april og kommer til at starte ved 329 Euro eller ca. 2.450 kroner.

 

Annonce