Forside Indhold og distribution Film

Se “The Hugh Hefner Story” på Amazon i April

-

Nu kan du snart få et unikt indblik i den amerikanske playboy Hugh Hefners liv, når Amazon Video i april måned har premiere på “American Playboy: The Hugh Hefner Story”.

Serien fra Amazon Original Series, der er produceret af de tidligere Emmy Award vindere Stephen David Entertainment og Alta Loma Entertainment, tager udgangspunkt i Hugh Hefners eget private arkiv af tusinder af timers hidtil usete optagelser og giver et unikt indblik den amerikanske playboys liv.

Amazon Original serien American Playboy: The Hugh Hefner Story får premiere på Amazon Prime Video i mere end 200 lande fredag d. 7. april. Serien fortæller historien om Playboy magasinets karismatiske stifter, Hugh Hefner, der sætter sig for at gøre op med status quo og skaber et af verdens mest kendte brand nogensinde. Dokumentarserien kombinerer flere tusinder af timers videooptagelser fra Hugh Hefners personlige arkiver med interviews med bemærkelsesværdige personligheder som Jesse Jackson, Gene Simmons and Bill Maher og flotte iscenesatte genopførelser.

 

American Playboy

90-årige Hefner selv aktiv i produktionen Med produktion af tidligere Emmy Award vindere Stephen David Entertainment og Alta Loma Entertainment, tager American Playboy udgangspunkt i førkrigstidens Amerika og fører os igennem lanceringen af Playboy magasinet i 1953 og de følgende seks årtier af Hefners liv og karriere.

I takt med at han opbygger sit imperium bliver Hefner både fortaler for social retfærdighed og mål for den konservative bevægelse. Han bliver fortaler for borgerrettigheder, ytringsfrihed, rettigheder for homoseksuelle og selvfølgelig, seksuel frihed.

Serien er resultatet af et unikt indblik i tusinder af timers hidtil usete 90-årige Hugh Hefner optagelser fra både Hefners og Playboys arkiver og Hefners personlige scrapbooks (hvilke udgør mere end 2900 og dermed er Guiness Verdens Rekord). Den 90-årige Hefner har været dybt involveret i udviklingen og produktionen af American Playboy og har bidraget med historier, der aldrig er hørt før.

Annonce