Forside Nyheder

Rygte: True Tone-skærme i iPhone til efteråret

-

Apples True Tone-skærme sidder p.t. kun i iPad Pro-modellerne.

Men fra efteråret kan de også komme over i iPhone. Det siger et rygte fra en kilde, vi normalt ikke forbinder med den slags, og derfor skal det nok også tages med et gran salt.

Det er storbanken Barclays, der i en investerings-analyse forklarer, at de forventer at True Tone-skærmene vil komme i iPhone 7S, 7S Plus og iPhone 8. Dermed lægger de sig også fast på, hvad de tror, Apple vil kalde de to opdateringer af iPhone 7 og den luksus-iPhone, der forventes at komme senere på året i forbindelse med at iPhone fylder 10 år.

True Tone-skærmene kan indrette farver og lysstyrke efter omgivelserne. Det betyder, at de automatisk kan omstille sig, hvis man f.eks. er udenfor i sollyset, eller hvis man går fra belysning med kolde lysstofrør ind i et rum med en varmere belysning. Helt præcist er det visningen af farven hvid, der bliver justeret, og det er samtidig linket over til der, hvor vi første gang så Apple bruge ’True Tone’-betegnelsen, hvilket var med deres LED-flash.

På den måde fungerer True Tone lidt som en automatisk Night Shift-funktion, men sidstnævnte er naturligvis kun lavet til at virke sent om aftenen og i mørke, sådan at man ikke bliver holdt vågen, fordi man har kigget på skærmens normalt blålige lys.

Annonce