Forside Produkter HiFi & Surround

Apple nægter ansvar for eksploderende Beats-hovedtelefoner

-

Mange Rec.dk-læsere har i kommentarer og fora kun haft hån til overs for Beats’ højttalere og hovedtelefoner.

Dette har primært gået på lydkvaliteten, men nu er der en yderligere grund til at kritisere hovedtelefonerne. De kan åbenbart eksplodere.

Annonce:

Tilbage i marts sov en kvindelig, australsk flypassager roligt i sit flysæde med sine Beats-hovedtelefoner på hovedet. Men hun vågnede brat, da hovedtelefonerne eksploderede midt under flyvningen.

Kvinden, der ønsker at være anonym, fik skader i ansigtet, i håret, på hænderne og på tøjet (bill.), og det bad hun så Apple for at dækket omkostningerne til – og naturligvis også for at få Apple til at kigge på problemet.

Men Apple nægtede. Ifølge tech-giganten er der ikke noget i vejen med Beats-hovedtelefonerne. I stedet pegede de på, at kvinden havde sat ”forkerte” batterier i hovedtelefonerne. Disse er af en ældre model, der kræver ekstra batterier.

Kvinden har derimod indvendt, at der ikke nogen steder i hverken manual eller emballage er specificeret, hvilke typer batterier, der skal bruges. Kun at det skulle være AAA-batterier. Kvinden siger, at selvom hun havde købt hovedtelefonerne i udlandet, købte hun helt almindelige AAA-batterier i Australien og satte dem i.

Hændelsen har fået de australske transportsikkerhedsmyndigheder ATSB til at udsende en offentlig udmelding om, hvordan batterier skal håndteres i fly.

Flere medier i både Australien og USA har forsøgt at få en kommentar fra Apple uden held.

Her kan du se, hvad der sker, hvis man sætter ild til et par Beats-hovedtelefoner:

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.