Forside Detail

Lyd og Billed i Vodskov klar med nyt stort lytterum

-

Nordjyderne har fået en ny mulighed for at lytte og sammenligne Hi-Fi efter udvidelsen i Vodskov.

Lyd og Billed Vodskov, der også er et Panasonic Center, har udvidet butikken med et nyt topmoderne lytterum, der er et besøg værd.

Vodskov ligger nordøst for Aalborg, og her har nordjyderne nu fået en ny mulighed for at lytte til Hi-Fi og surround.

 

 

Det nye rum har tilføjet 35 kvm til den eksisterende butik, og der er nøje tænkt over indretning og materialevalg.

For at styre rummets akustik er bagvæggen skrå i forhold til resten af lokalet, og loftet har en svag hældning gennem hele lokalet.

Loft og væg bagved det ene musikanlæg er beklædt med Troldtekt, ligesom der er monteret en Troldtekt-ramme på 40 cm øverst på alle væggene op til loftet. På loftet ligger der 500 mm papiruld til at holde på varmen og dæmpe rummet yderligere.

 

 

På gulvet er der valgt et akustiktæppe fra Egetæpper, som udover at være dejligt at gå på, også bidrager til den gode akustik.

Der er lavet separat strømgruppe til rummet, og hele rummet fremstår åbent og imødekommende, og designet til at have kunden i fokus med gode lydoplevelser.

I rummet er der blandt andet mulighed for at lytte til Rotel og Yamaha-elektronik på højttalere fra Piega og Elac, samt Scansonic HD (lillebror til Raidho).

Den nye Coax 511 fra Piega og Elacs flotte FS-407 i olieret valnød netop er også ankommet til butikken.

 

 

“Vi har lige skrevet kontrakt med Yamaha Music Europe, og vi er nu officiel Yamaha Concept Store”, fortæller indehaver Ronni Pedersen, og fortsætter:

“Det betyder at vi vil komme til at føre hele Yamahas enorme sortiment, og vil i løbet af få uger kunne præsentere et bredt udsnit af deres produkter, som alle teknisk er i virkelig god kvalitet, og hvor priserne også er til at forstå. I løbet af Juli kommer der nye topmodeller i Yamahas velanmeldte række af surroundreceivere, og de vil naturligvis også være klar til præsentation så snart de er ude”.

Af andre produkter, der lige nu kan opleves i butikken, fremhæver han Audio Alchemy DDP-1 digital forforstærker samt matchende effektforstærker, Elacs netværksafspiller Discovery samt Miracord 90 pladespiller.

 

 

“Vi er utroligt stolte af butiksudvidelsen, og håber at kunderne vil tage godt imod det”, fortæller Ronni Pedersen, og fortsætter:

“I løbet af sommer og efterår vil vi invitere til forskellige kundearrangementer hvor vi, i samarbejde med forskellige leverandører, vil byde på spændende præsentationer af produkter der normalt ikke står i butikken”.

I juni måned er der iøvrigt også premiere på Panasonics nye high end TV: Topmodel EZ1000 med OLED panel og lyd fra Technics.

Her er butikken i Vodskov udvalgt som et af de steder i landet hvor man kan komme ind og få en demo af TV’et.

 

 

Adresse

Lyd & Billed Vodskov
Panasonic Center
Vodskovvej 56
9310 Vodskov

Se på kort

 

Annonce