Forside Nyheder

Nyt i WatchOS 4 – Siri får sit eget watchface

-

Ved Apples WWDC-keynote var der også nyt om Apple Watch.

På Apple Watch vil man i WatchOS 4 kunne se det, Google kalder ”Cards”, styret af Siri. Ligesom Google Now og nu Assistant vil Apples kunstige intelligens kunne vise dig informationer, du har behov for nu og her. Siri vælger simpelthen, hvad du skal se, baseret på, hvad assistenten f.eks. kan se i din kalender og din e-mail, og hvor du er i verden, så trafik og vejr altid bliver vist.  Siri-watchface’ets kort kan gå direkte til apps på uret, så man f.eks. kan hive en biografbillet-stregkode op direkte fra en påmindelse.

Annonce:

Kaleidoscope er et nyt watchface, hvor en kaleidoskopisk grafikflade skifter langsomt i løbet af dagen, men hvis man er mere til Disney-figurer, som kommer Mickey- og Minnie- urskiverne til at få selskab af Toy Story-karakterer.

På fitness-siden vil der komme flere motiverende meddelelser i Activity-app’en, og Workout-app’en bliver også smartere. Men hvad der måske er endnu mere cool, så vil man via NFC kunne connecte direkte til fitnessmaskinerne i fitnesscenteret (i hvert fald de maskiner, der kommer fra de producenter, der leverer 80% af maskinerne på verdensmarkedet). Apple Watch vil så kunne både sende og modtage informationer om din performance, sådan at modstanden i maskinen og dine kropsfunktioner altid er i synk med hinanden.

Til sidst skal det også nævnes, at musik-app’en i watchOS er blevet redesignet, så man f.eks. nu kan rulle gennem albumcovers for at finde den plade, man gerne vil høre.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.