Forside Produkter Gadgets

Offline musikafspilning med Spotify i Gear S2 og S3

-
Hør Spotify på dit Gear S3 ur.

Fra og med den 19. juni er betaversionen af Spotify-tjenesten “lyt offline” tilgængelig for Samsung Gear S2 & S3. Det betyder, at brugerne nu kan afspille musik, som er downloadet til Spotify-appen via Gear S3, uden behov for internet eller telefon.

Tidligere har brugerne været i stand til at streame Spotify på Gear S3 via WiFi uden behov for at have telefonen med. Men med offline-tilstanden kan du nu downloade og gemme spillelister direkte på uret, og derefter afspille dem uden adgang til WiFi og uden at have telefonen i nærheden. Du kan enten lytte gennem den indbyggede højttaler i Gear S3, oprette forbindelse til et par trådløse hovedtelefoner eller koble Gear S3 til trådløse højttalere og tage musik med til stranden, til picnicen eller i bilen.

”Vi ved, at musik er en meget vigtig del af vores forbrugeres dagligdag, og det at være i stand til at lytte offline er noget, som mange af vores kunder har efterspurgt. Vi er derfor særligt glade for, at vi nu sammen med Spotify kan gøre det muligt for alle Gear S3-brugere at tage deres yndlingsmusik med sig, uanset hvor de går. Uden at skulle bekymre sig om at have deres telefon med eller bekymre sig om at musikken bliver afbrudt,” siger Ardelan Sohrevardi, produktchef for Tablet & Wearables hos Samsung i Norden.

Spotify-appen til Samsung Gear S2 og S3 er tilgængelig for Android-telefoner og downloades via Samsung Galaxy Apps. Ligesom de andre apps i Samsung Galaxy Apps afhænger funktionen af den respektive udbyder, og adgang og indhold kan variere over tid.

Appen til Gear S2 og Gear S3 er nu tilgængelig til Android-telefoner globalt og vil inden længe være tilgængelig til iOS-telefoner

Annonce