Forside Nyheder

OnePlus 5 præsenteres 20. juni

-

Hvis du er spændt på den næste OnePlus-telefon, er du ikke alene.

Der er gået en del rygter forud, og hvis blot nogle af dem er sande, og OnePlus kan holde sit normale prisniveau, kan der være tale om lidt af en bombe.

Bomben springer i givet fald 20. juni, for der har OnePlus tænkt sig at holde pressemøde kl. 18 dansk tid. Her vil vi så få at se, hvor mange af rygterne, der holder vand.

Blandt de mere holdbare rygter er nyheden om, at DxO har været med til at lave kameraet i telefonen. De folk, der normalt benchmarker kameraer og nyder stor respekt herfor, har altså stillet deres ekspertise til rådighed. Kameraet skulle derudover følge trenden og bestå af to linser, men hvordan disse er konfigureret, ved vi ikke endnu.

Det er også ret interessant, at OnePlus 5 skulle have den nye, hurtige SnapDragon 835-chip ombord, og minimum 6GB RAM, sådan som man også finder det i OnePlus 3T. Der skulle også være et kæmpebatteri ombord på 3600 mAh.

Det interessante er naturligvis, om OnePlus kan holde det lave prisniveau med disse specs. Rent hardwaremæssigt er de oppe i topklassen, men måske er der sparet på skærmen, som er det eneste, der endnu ikke er gået seriøse rygter om.

Annonce