Forside Nyheder

Apple genopliver tv-serien ’Amazing Stories’ i samarbejde med Spielberg

-

Hvis du er gammel nok til at have set tv i firserne, kan du måske huske ’Amazing Stories’.

Det var en ’Twilight Zone’-agtig antologi-serie, der dog ikke altid var lige så mørk som den førstnævnte serie.

Annonce:

I Danmark fik vi blandt andet serien at se i form af en film, der i virkeligheden bestod af tre af seriens afsnit.

Serien kørte fra 1985-1987 og var produceret af Steven Spielberg. En genoplivning af serien med Spielberg i producerstolen og Brian Fuller som hovedforfatter (han står også bag ’American Gods’ og ’Hannibal’) har været på tale længe, men blev for nyligt sendt ud i limbo, da rettighederne udløb.

Nu har Apple imidlertid samlet disse rettigheder op, skriver Deadline. Apple vil have serien ind som en del af deres satsning på originalt indhold, som vi langsomt begynder at høre mere og mere om.

’Amazing Stories’ vil på den måde konkurrere med de antologi-serier, der bliver mere og mere populære hos Apples konkurrenter i det eksklusive indholdsmarked, som f.eks. ’Black Mirror’ på Netflix, ’Philip K. Dick’s Electric Dreams’ på Amazon og ’Room 103’ på HBO.

Der er endnu intet nyt om, hvorvidt serien bliver den første, Apple fremviser i forbindelse med sit nye initiativ – eller hvornår, det bliver.

Annonce:
Forrige artikelDansker anholdt for skandinavisk pirat-tv i Spanien
Næste artikelNyhedsbureau rapporterer at Google køber Apple…ved en fejl
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.