Forside Indhold og distribution Film

Filmtjenesten Plejmos “købefilm” har udløbsdato

-
Plejmo film kan købes med “unlimited access” der udløber efter nogle år. Foto: recordere.dk

Streamingtjenesten Plejmo tilbyder “køb” af film på vilkår der burde kaldes leasing istedet, for der er udløbsdato.

En god regel ved mange køb er at læse det med småt i kontrakt og brugerbetingelser, ellers kan man ende med at blive skuffet senere.

Hos filmtjenesten Plejmo ser de på “købefilm” anderledes end de fleste nok ville forvente. Det skriver FlatpanelsDK.

Annonce:

Plejmo er primært en streamingtjeneste for lejefilm, men en del af filmene kan også købes. Eller der burde stå “køb” i anførselstegn, for deres betingelser viser at det det kalder ‘køb’ mere har vilkår af en leasingaftale.

For køb af deres film udløber efter 2-5 år. I betingelserne kalder de det “Unlimited Access” (ubegrænset adgang) men selve knappen til at erhverve denne type visning lokker med teksten ‘Køb xxx kr’.

Så kunder der tror de opbygger en digital filmsamling vil opleve af filmene udløber mellem 2-5 år efter “købet”.

Selvom det kaldes ubegrænset adgang, så forbeholder Plejmo sig retten til at begrænse antallet af streaminger i “leasingperioden”.

 

Plejmo vilkår Ved Unlimited Access:

“Streame eller downloade Filerne på sine kompatible enheder. På grund af rettighederne får brugeren ved Unlimited Access adgang til Filerne i en periode på 2 – 5 år fra transaktionen (“Perioden”).

Plejmo har ret til når som helst, 2 år efter transaktionen at fjerne adgangen til Filerne uden at give Brugeren meddelelse om dette.

En Bruger kan kun se Filerne på en enhed ad gangen. Plejmo har fri ret til at begrænse antallet af streaminger pr. fil i Perioden.

En Bruger har ret til at se Filen offline via Appen, men Plejmo har dog ret til at sætte en begrænsning for, hvor mange gange en Fil kan streames.

En Bruger kan kun downloade Filen til et begrænset antal enheder og Plejmo har ret til at begrænse antallet af enheder i Perioden.

En Bruger, der har downloadet en Fil offline kan fjerne offline-tilstanden, når som helst Brugeren ønsker det i løbet af Perioden. Filen forsvinder dog automatisk, når Perioden er forbi”.

Kilde: Plejmo

 

Annonce:
VIAFlatpanelsDK
KILDEPlejmo
Forrige artikelHøjere tilfredshed på TV og bredbånd nu
Næste artikelWi-Fi test: Netgear Orbi … Wow!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.