Forside Baggrund

Nordea og Jyske Bank kunder får Apple Pay

-
Foto: Shutterstock.com

I dag giver Nordea og Jyske Bank sine kunder i Danmark, Finland og Sverige adgang til Apple Pay. 

Som forventet blev Apple Pay lanceret i Danmark i dag – Det er bankerne Nordea og Jyske Bank, der er klar med Apples betalingstjeneste, der kan bruges på nyere iPhones og på Mac.

Og på iPhone er Wallet allerede opdateret her til morgen, så du kan tilføje dit Dankort eller kreditkort hvis du er kunde i en af de to deltagende banker.

Annonce:

Læs også: Apple bekræfter: Apple Pay klar til Danmark (opdateret)

“Med Apple Pay som supplement til vores eksisterende løsninger til mobilbetaling kan vi tilbyde vores iPhone- og Apple Watch-kunder en sikker og brugervenlig global løsning, der gør hverdagen nemmere”, siger Mads Skovlund, bankdirektør med ansvar for privatkunder i en pressemeddelse fra Nordea.

 

 

Også hos Jyske Bank er der begejstring.

“Vi vil gerne være der, hvor vores kunder er – også når det gælder deres valg af mobile
betalingsløsninger. Med Apple Pay giver vi vores kunder mulighed for at vælge den betalingsløsning, der passer bedst til dem”, siger bankdirektør Peter Schleidt, Jyske Bank.

Apple Pay kan bruges ved betalingsterminaler, der har symbolet for Apple Pay eller kontaktløse kortbetalinger. Derudover kan kunderne bruge Apple Pay i mange apps og online.

Hvor kan man bruge Apple Pay i dag?

Ifølge Apple er 7 Eleven, Circle K, Elgiganten, Humac, Joe & The Juice, Lidl, Magasin samt et par hotelkæder klar med Apple Pay fra i dag, ligesom en stor håndfuld online butikker er klar til Apple Pay.

Nordeas kunder kan læse mere om Apple Pay på denne side. Og Jyske Banks kunder kan læse mere her.

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Nordea
Forrige artikelNy licens-kampagne skal fange de unge
Næste artikelMatador klar på Blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.