Forside Nyheder

Roku klar med 4K-streaming på en stick

-

Udvalget af streaming-bokse og -dongles er lige blevet en anelse større.

Roku har annonceret en ny udgave af deres HDMI-stick, der kan håndtere 4K-streams. Rokus bokse har kunnet klare dette i et par år, men det er første gang deres stick kommer op i den høje opløsning.

Annonce:

Den har det officielle navn Roku Streaming Stick+ og kan også klare HDR. Samtidig har Roku annonceret, at de er klar med en række reklamefinansierede streamingkanaler, herunder en filmkanal. Det er dog tvivlsomt, om disse kanaler virker, hvis man sætter en Roku op i Danmark. Stick’en kommer til at koste 70 dollar, eller cirka 450 kroner før danske skatter og afgifter.

Roku har også annonceret, at deres topmodel, Roku Ultra, bliver sat ned i pris. Den kommer fremover til at koste 100 dollar, eller omkring 640 kroner før danske skatter og afgifter kommer på.

Endelig har Roku skruet op for tempoet i deres billigste modeller, der nu er fem gange hurtigere end forgængerne. Modellerne Express og Express+ er dog stadigt billige, med priser på henholdsvis 30 og 40 dollar (ca. 200 og 260 kroner før danske skatter og afgifter).

Annonce:
Forrige artikelPower åbner i Herning
Næste artikelMicrosoft skrotter Groove Music – Spotify overtager
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.