Forside Nyheder

Tag og Bink er med i den kommende Han Solo-film

-

Denne nyhed er kun for hardcore Star Wars-fans.

Star Wars-fans af den slags, der ved, hvem Tag og Bink er.

Annonce:

De to antihelte Tag Greenley og Bink Otauna er baseret på Rosenkrantz og Gyldenstjerne fra Hamlet, sådan som de portrætteres i Tom Stoppards geniale teaterstykke ’Rosenkrantz og Gyldenstjerne er døde’ (Filmatiseret i 1990 med Tim Roth og Gary Oldman i hovedrollerne).

Det var Kevin Rubio, der i sin tid lavede den første, seriøse Star Wars fan-film ’Troops’, der skrev historien om de to personager, og denne historie endte med at blive en kort serie af Star Wars-tegneserier.

Men disse tegneserier blev arkiveret i ’Legends’-kategorien, da Disney overtog Lucasfilm, og har derfor i de senere år været anset som udenfor kanonen.

Nu kommer Tag og Bink imidlertid tilbage ind i det officielle univers, for Han Solo-filmens nye instruktør, Ron Howard, tweetede et billede af Jon Kasdan (der har skrevet Han Solo-filmen) og Toby Hefferman med hashtagget ”#tagandbink?”.

Derefter bekræftede Kasdan, at han havde skrevet de to figurer ind i filmen, fordi han var stor fan.

Det er ligesom introduktionen af Grand Admiral Thrawn i ’Rebels’ endnu et eksempel på, hvordan noget fra det gamle ’Expanded Universe’ alligevel får lov at dukke op i den nye Star Wars-kanon.

//platform.twitter.com/widgets.js

Annonce:
Forrige artikelNu kan Chromecast styres fra Google Assistant
Næste artikelAmazon dropper De Niro-serie på grund af Weinstein-skandale
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.