Forside Nyheder

Hovedpersonen i ’Transparent’ forlader serien på grund af sex-anklager

-

Anklagerne om sexchikane fortsætter med at have konsekvenser i såvel amerikansk politik som i Hollywood.

For anden gang er det nu gået ud over den bærende hovedrolleindehaver i en stor serie fra en streamingtjeneste. Først droppede Netflix samarbejdet med Kevin Spacey under indspilningerne af den sjette sæson af ’House of Cards’. Og nu forlyder det, at Jeffrey Tambor dropper sin hovedrolle i Amazon- serien ’Transparent’ på grund af anklager fra to kilder.

Tambor skriver i en pressemeddelelse, at han ikke kan se, hvordan han skal kunne vende tilbage til optagelserne af ’Transparent’, givet den politiske atmosfære, der nu er at finde på settet.

Atmosfæren på settet er vendt, efter at Tambors tidligere assistent, den transkønnede skuespiller Van Barnes, har anklaget Tambor for sexuelt krænkende adfærd. I serien spiller Jeffrey Tambor selv en transkønnet person.

Siden blev anklagen fulgt op af endnu en anklage, denne gang fra den transkønnede skuespiller Trace Lysette, der ifølge Deadline modtog ”uvelkomne, beskidte og sjofle” bemærkninger fra Tambor, der angiveligt også lagde fysisk an på Lysette på et tidspunkt.

Tambor nægter, at han med forsæt har forsøgt at chikanere nogen og underskylder i sin pressemeddelelse. Der er endnu ikke nogen afklaring på, hvad der skal ske med serien.

Annonce