Forside Nyheder

Så er iPhone X landet på vores testbænk

-

Rec.dk slap for at stå i kø, men havde til gengæld også været sent oppe for at forudbestille sidste torsdag nat/fredag morgen.

Resultatet er dog, at vi nu har en iPhone X i hænde på dagen, den officielt udkommer.
De køer, der manglede til iPhone 8, er tilsyneladende tilbage verden over, så i virkeligheden kunne Apple måske helt have sparet sit at lave 8’eren.

Annonce:

Førstehåndsindtrykket efter udpakning er ikke ligefrem lamslående for nærværende skribent, men dog ganske godt alligevel. Når man har haft en Essential Ph-1 i et par måneder, tager man næsten allerede skærm-til-kant for givet, så det imponerer ikke. Og iPhone X’ lækre, glas-udformning er heller ikke noget, der sætter blodet i kog, når man har haft blankpoleret titaniumstelefon i noget tid.

Men det kan måske vise sig at være noget meget enklere, der kan gøre iPhone X til en vinder-smartphone. Der er noget legende let over kombinationen af Face ID og de forskellige strøg, man skal lave, for at navigere rundt på iPhone X. Det hele glider ligesom lettere end det gør på andre iOS 11-enheder.

Hvad det helt præcist er, der giver dette indtryk, dykker Rec.dk nu ned i. Vi lægger nu iPhone X op på testbænken, så vi også kan få styr på batterilevetid, skærmkvalitet, lydkvalitet og ikke mindst kamerakvaliteten med videre.

Hold øje med disse sider. Testen skulle gerne dukke op først i næste uge.

 

Opdatering

Nu er testen klar. Læs den her.

 

Annonce:
Forrige artikelKevin Spacey fyret fra Netflix
Næste artikelBrødre snyder FaceID på iPhone X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.