Forside Nyheder

Nu kan Vive-brugere også gå på Facebook i VR

-

Facebooks satsning på VR er ikke kun for Oculus Rift-brugere.

Indtil videre har det ellers kun været ejere af Facebooks egen Oculus Rift-brille, der kunne interagere med hinanden i Virtual Reality-versionen af Facebook, der hedder Spaces.

Annonce:

Men nu har Facebook valgt at åbne platformen op, så også HTC Vive-brugere kan komme ind i det virtuelle univers og interagere med brugere, der er på Rift-platformen.

Det signalerer, at Facebook ikke har tænkt sig at holde sig til en Apple-agtig ’Walled Garden’-strategi, når det gælder deres VR-satsning. Og faktisk siger Facebook i en pressemeddelelse, at de har tænkt sig at ekspandere til endnu flere platforme i fremtiden.

Om de smartphone- baserede VR-platforme såsom Samsung GEAR VR og konsolbaserede systemer som PlayStation VR har nok computerkraft til at kunne køre Spaces, ved vi endnu ikke. Men der er meget, der tyder på, at Spaces ikke nødvendigvis kræver så meget power i sig selv, men at de er de aktiviteter, man kan foretage sig der, som kræver lidt ekstra CPU-muskler.

F.eks. lancerede Facebook Spaces for nyligt, at man kunne skabe 3D-objekter inde i Spaces, som man så kunne dele på den almindelige Facebook.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.