Forside CES CES 2018

Her er Audio-Technicas 2018-hovedtelefoner

-

Audio-Technica bruger i år CES til at annoncere en ny kollektion af hovedtelefoner i flere forskellige typer designs.

Den dyreste af de nye modeller er ATH-DSR5BT (herunder), der har aptX HD Bluetooth ombord, og således kan afspille 24bit/48KHz-filer trådløst. Disse trådsløse øretelefoner er af nakkebøjle-typen, og har den interessante feature, at der sidder både 9,8 og 8,8 millimeter drivere i ørepropperne, der vender hver sin vej og er lavet til at være ude af fase med hinanden. Det skulle ifølge Audio-Technica give en højere præcision og mindre forvrængning. For den fornøjelse skal man regne med at lægge omkring 3.000 kroner.

Annonce:

 

Firmaet har også lanceret to over-the-ear-modeller, der også er trådløse. ATH-ANC700BT (øverst) kører med aptX Bluetooth og har indbygget støjreduktion, og touch-kontroller til at styre afspilningen af musikken med på kopperne. Uden støjreduktionen slået til, kan man ifølge Audio-Technica regne med 30 timers afspilning på en opladning, og 25 timer uden. De koster omkring 1.700 kroner.

Vil man have lidt længere batterilevetid, kan man i stedet gå efter den mere skrabede ATH-S200BT, der er prissat til at koste omkring 500 kroner. Disse Bluetooth-høretelefoner klarer 40 timers afspilning på en opladning.

Endelig har Audio-Technica også afsløret et par øretelefoner til sportsfolket, ATH-SPORT50BT og ATH-SPORT70BT. De er vandafvisende med en IPX5-certificering, og koster henholdsvist ca. 600 og 1.000 kroner. Forskellen på de to er et støjfilter, der kan slippe mere eller mindre af støjen fra omgivelserne ind i øregangen, men ellers har de begge en 9 millimeter-driver og kører med Bluetooth 4.1. De klarer seks timer på en opladning.

Annonce:
Forrige artikelTechnics’ nye pladespillere giver os ondt i maven…igen
Næste artikelB&O PLAY: Nye H8i og H9i trådløse premium hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.