Forside CES CES 2018

Canal Digital lancerer streamingtjeneste til de selvstændige danske antenneforeninger

-
Canal Digital Playmaker

Canal Digital har gennem de seneste måneder testet sin streamingtjeneste, PlayMaker, til danske antenneforeninger og er nu klar til at gå bredt ud på markedet.

Som de eneste tilbyder Canal Digital en løsning, hvor foreningen kan brande sig med eget navn og logo. Det betyder, at streamingtjenesten fremstår som foreningens eget produkt. Og hvert medlem kan på sin computer, tablet eller mobil se præcis det programindhold, som de har tegnet abonnement på i antenneforeningen.

Ventet med længsel Når antenneforeningerne og Canal Digital har mødt hinanden rundt omkring i landet, er spørgsmålet om, hvornår Canal Digital ville have en streaming-løsning klar, kommet op igen og igen. Det forstår salgsdirektør Peter Fredsted From godt.

Annonce:

 

Peter From fra Canal Digital

“Vi har selv været optaget af streaming-mulighederne i de sidste par år og har arbejdet intensivt på den løsning, vi mener antenneforeningerne fortjener. Og det er en løsning, som både kan vise flow TV-kanaler og 48 timers catch-up.”

Hvert medlem sin streamingtjeneste For Canal Digital har det være vigtigt at udvikle en streaming-løsning, der lever op til de danske antenneforeningers unikke evne til at skabe individuelle løsninger med masser af valgfrihed for brugerne.

– Her gælder ikke ’one size fits all’, og det skal PlayMaker-løsningen kunne håndtere. Vi ville ikke købe en standardløsning uden mulighed for at sikre medlemmerne den valgfrihed, som foreningerne tilbyder. Hvert medlem skal kunne se præcis de kanaler, de i forvejen abonnerer på – også på deres computer, tablet og mobiltelefon. Og det gælder både hjemme og på farten: i bilen, sommerhuset eller campingvognen. Ja, overalt i Danmark, bare der er en internetforbindelse.

Skræddersyet frem for standard For Canal Digital har det handlet om at udvikle en løsning, der også støtter antenneforeningernes status i forhold til brugerne.

“Det er vigtigt for os, at streamingtjenesten er med til at styrke antenneforeningernes position over for medlemmerne. Derfor er det et must, at foreningerne kan brande løsningen med deres eget logo. Det er ikke muligt hos vores primære konkurrenter. Vi er til for de antenneforeninger, der vil arbejde selvstændigt og uafhængigt. Vi ser os selv som foreningens samarbejdspartner – også når det handler om at kunne levere individuelle streamingtjenester,” understreger Peter Fredsted From.

Udviklingen af PlayMaker stopper ikke her. I løbet af 2018 vil streamingtjenesten blive udvidet med film og serier baseret på de aftaler, som Canal Digital har med leverandørerne af indhold. Dermed er PlayMaker en løsning fuldt på højde med de andre streamingtjenester på det danske marked tilpasset de enkelte foreninger.

Antenneforeninger kan læse mere på dette link.


Annonce:
KILDEPressemeddelse, Canal Digital
Forrige artikelMicrosofts Meltdown/Spectre-patch låser AMD-baserede pc’er
Næste artikelTechnics’ nye pladespillere giver os ondt i maven…igen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.