Forside * Featured

LG ruller bogstavligt talt nyt OLED ud på CES

-
Foto: LG Display

LG Display er klar med et frækt OLED koncept på CES 2018 i Las Vegas. På deres stand vil de vise en 65 tommer OLED skærm, der kan rulles sammen når den ikke bruges.

For et par år siden var det helt store på CES at man lavede skærme der kunne gå fra flade til buede, men det er slet ikke nok mere.

På CES i Las Vegas er LG Display klar med at vise en prototype af en skærm, der ligesom et lærred rulles sammen i en kasse / fod under skærmen.

Annonce:

Det kan være svært at bedømme størrelse på billederne her, men selve displayet er 65″ på den udgave LG Display viser frem nu.

Skærmen kan rulle sig sammen i kassen nedenunder når TV’et ikke benyttes.

 

Foto: LG Display

 

Det er ikke første gang at LG Display viser OLED paneler der kan rulles sammen, men det er første gang at de viser en nærmest produktionsklar model oppe i en pæn tv-størrelse.

Endnu er der ingen indikationer af lancering, men det ligner noget som kunne ramme markedet i 2019 eller 2020.

Skærmen vises sammen med LG’s koncept af en 8K OLED skærm. Vi skal nok optage en video af prototypen, som vi lægger på når LG’s stand er åben.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.