Forside Nyheder

Hvad skal en tidligere Xbox- og Playstation-chef lave hos Google?

-

 

Phil Harrison rykker over til Google.

Annonce:

Det er der for så vidt ikke noget mærkeligt i. Det interessante er, hvad Harrisons speciale er. Han har i næsten to årtier arbejdet i spilbranchen med fokus på konsoller. Han tilbragte 15 år hos Sony, hvor han var med til at opbygge PlayStation til den gigant i spilmarkedet, konsollen er i dag.

Derefter var han hos Atari i et års tid, inden han rykkede over til Microsoft, hvor han har stået for Xbox i Europa i tre år fra 2012 til 2015.

Men nu rykker han til Google, skriver han på Twitter.

Og nu spørger observatører og medier i techbranchen: Hvorfor det?

Der er ingen officielle udmeldinger om, hvad Phil Harrison skal lave hos Google.

At de ansætter en mand med Harrisons speciale kunne dog antyde, at Google har tænkt sig at lave en større gaming-satsning. Taget i betragtning, at Google nu laver smartphones, øretelefoner, intelligente højttalere og computere i eget navn, er det måske ikke så langt ude at forestille sig en spilkonsol med Google-logoet på.

En mere sandsynlig forklaring er dog, at Harrison skal indgå i Googles satsning på VR og AR. Han har nemlig brugt de sidste to år på at investere i VR- og AR-startups i Europa.

 

 

Annonce:
Forrige artikelÅrets Oscar-nomineringer er klar
Næste artikelREDs telefon lander til sommer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.