Forside Nyheder

Spionfoto: Kameraet på GALAXY S9 har to blændeåbninger

-

Et nyt, lækket spionfoto viser, at Samsungs næste flagskibstelefon muligvis kommer til at gøre noget stort ud af kameraet.

Der er dukket et foto op på Reddit, der blandt andet viser en del af indpakningen af telefonen, og her kan man bl.a. se specifikationerne på GALAXY S9, der forventes at blive annonceret indenfor for få uger. Fordi kilden er en anonym Reddit-bruger er der nok grund til at tage billedet med et gran salt, men materialet ser unægteligt ægte ud.

Annonce:

Hvis specifikationslisten holder stik, er S9 som forventet en mindre videreudvikling af den populære S8. Men der er dog en enkelt ting, der stikker ud.

Det ser ud som om, kameraet på S9 både kan bruge en blændeåbning på f/1.5 og f/2.4. Man skal huske, at når det gælder blændeåbninger betyder mindre tal, at mere lys lukkes ind.

F/1.5 er i forvejen bedre end mange af konkurrenterne, og vil gøre kameraet endnu bedre til at tage billeder under mørke forhold. Der skulle være tale om et mekanisk, ikke et digitalt, skift mellem de to blændeåbninger, hvilket også kan gøre kvaliteten bedre.

Det er i hvert fald sådan, Samsung har implementeret løsningen i et enkelt kamera, de i følge Engadget har sat i en halvdyr klaptelefon, der kun er sendt på markedet i Kina, W2018.

Det er derfor mindre sandsynligt, at kameraet fordeler de to blændeåbninger på to linser, sådan som man ser det på andre smartphones.

Annonce:
Forrige artikelD-Link: Smart strøm og kameraer får Google Assistant nu
Næste artikelHollywood-topfolk tror også, Apple vil købe Netflix
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.