Forside Nyheder

HTCs mobil-topchef forlader firmaet

-

HTC ligner mere og mere et firma, der snart bliver opkøbt.

Ud over, at den tidligere så succesrige smartphone-producent fra Taiwan må se sig overgået af konkurrenter fra Kina, og derudover allerede har solgt en stor del af deres udviklingsafdeling til Google, mister de nu også deres topchef.

Annonce:

Chialin Chang startede i HTC i 2012, oprindeligt i en rolle som firmaets økonomichef/CFO. Siden blev han udnævnt som President of Smartphones And Connected Devies, altså topchefen for hele mobilområdet.

Her rapporterede han direkte til HTCs CEO, Cher Wang.

Men nu har han med øjeblikkelig virkning forladt HTC. Og den officielle årsag er mildest talt foruroligende for HTC-fans. Chang siger, at hans ”personlige karriere-plan” tvinger ham til at komme videre i teksten, hvilket reelt set betyder, at han ikke kan se nogen fremtid i HTCs topledelse – og det kan jo fortolkes som om, at han ikke længere tror på firmaet.

Et par asiatiske medier skriver derudover, at Chang har planer om at starte en AI-virksomhed senere i år, så måske er Chang bare træt af mobilbranchen.

Som vi kunne rapportere igår sælger selv det genopståede Nokia nu flere smartphones end HTC.

Annonce:
Forrige artikelFørst i Danmark: Vi har testet Apple HomePod
Næste artikelPanasonics nye OLED TV, med danske priser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.