Forside Produkter Mobil

Huawei lancerer prisbillig smartphone med dual-cam

-

Huawei er på banen med en ny smartphone i P-serien, P Smart, der med spændende nye kamera-features og en attraktiv lav pris er tiltænkt de yngre smartphonebrugere.

Sidste år stod i Mate-seriens tegn for Huawei. Men nu starter teknologivirksomheden 2018 med smartphonen “P Smart”, som er det nyeste skud på stammen fra P-serien. Denne gang er der tale om en smartphone, der med den nye EMUI 8.0 brugerflade oven på Android, FullView-skærm og et kamera med interessante funktioner er designet til den yngre smartphonebruger.

Annonce:

“Vi er utroligt glad for at introducere P Smart. En smartphone til under 2.000 kr. med dobbeltkamera, Android 8 og en 5,65-tommer skærm er ikke set før i denne prisklasse. Samtidig er der kræset for designet, så P Smart er let og lækker at have i hånden,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

 

FullView-skærm

Huawei P Smart følger trop på de andre modeller i P-serien med et elegant og simpelt design med en metallisk look. P Smart er udstyret med en 5,65-tommer Full HD-skærm i størrelsesforholdet 18:9. Med et kurvet 2.5D skærmdesign er telefonen rar at holde i hånden. Den har yderligere en one-touch split-screen funktion, som gør det muligt at køre to apps på samme tid.

 

Dual kamera på bagsiden

P Smart er udstyret med et 13 MP og et 2 MP kamera på bagsiden. Sammen med bokeh-effekt (der slører baggrunden), portrætfunktion, Smart Face Beauty-funktion, gesture shot og andre tilføjelser leverer P Smart imponerende fotografier.

“Kameraet spiller en stadig større rolle i moderne smartphones, og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre kameraet i vores produkter. Med P Smart kan man let og enkelt tage skarpe, flotte billeder, uden at man behøver at være en særlig dygtig fotograf,” siger Marie Dam Feldborg.

Kameraet har højpræcisions-sensorer og en ny PDAF-teknologi, som gør kameraet i stand til at fokusere i realtid med højere fokus og med muligheden for at fange øjeblikke i høj fart. Derudover er telefonen udstyret med en Hisilicon ISP-processor, som forstærker farver og reducerer støj i billedet. For at forbedre fotos taget i mørke, er P Smart blevet udstyret med fem grupper af præcisionslinser, som giver klarere fotos ved lav belysning.

Front-kameraet er på 8 MP og er i stand til at genkende ansigter og ud fra det tilpasse farve og hudtone. Samtidig kan P Smart tage “gesture shots”, som er selfies, der udløses ved en bevægelse med hånden foran kameraet.

P Smart er udstyret med Android 8 (Oreo) og indeholder EMUI 8.0, som er Huaweis mest brugervenlige styresystem til dato. I kombination med Kirin-processoren kan P Smart analysere brugerens adfærd og finindstille CPU’en, så den passer til den måde, smartphonen bliver brugt på.

P Smart er udstyret med et 3000 mAh-batteri, som sammen med en intelligent strømbesparende-teknologi sikrer, at P Smart kan holde en dag.

Derudover er det muligt at tilslutte to aktive Bluetooth-enheder til P Smart. Det betyder, at du både kan have dit smartwatch tilsluttet samtidig med, at du kan høre musik via din Bluetooth-højttaler.

 

Ansigtsgenkendelse

P Smart er også udstyret med ansigtsgenkendelse-teknologi, som betyder, at når du har P Smart i hånden og kigger på den, så låser skærmen automatisk op. Derudover er teknologien udviklet med høj sikkerhed, så smartphonen kan genkende, om det er den rigtige person, som er foran kameraet, og ikke blot et billede af vedkommende.

 

Pris og levering

P Smart kan købes i Danmark nu til en vejledende pris på 1.899 kr. Modellen fås i farverne sort, blå og guld og kan købes hos Telenor, Telia, Elgiganten og Power.

Annonce:
Forrige artikelApple kigger på iPhone-design uden kamerahak nu
Næste artikelScary: Alexa griner som forhexet af sine brugere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.