Forside Nyheder

’Hitman’ lever endnu – ny distributionsaftale med Warner Bros.

-

Det er ikke så let at slå en mand ihjel, der lever af at slå andre ihjel.

I hvert fald, når det gælder spil-serier baseret på en sådan mand.

Annonce:

’Hitman’-serien, udviklet af danske IO Interactive har netop fået en ny vitaminindsprøjtning, så der er liv i den endnu. Indsprøjtningen er kommet i form af en distributionsaftale med Warner Bros., der overtager distributionen, efter IO Interactive købte sig selv fri af Square Enix, der har forsøgt at sælge firmaet i længere tid.

Warner Bros. fejrer dette ved at udsende ’Hitman: The Definitive Edition’ 15. maj. Denne pakke indeholder ’Season One’ af Hitman-spillet, samt det indhold, der tidligere kun kunne findes i den særlige ’Game of the Year’-pakke.

Men derudover vil Agent 47 kunne forklæde sig på nye måder, inspireret af andre IO Interactive-spil som ’Kane and Lynch’ og ’Mini Ninjas’. Det sker, fordi IO Interactive i år fejrer deres 20-års jubilæum som firma. Om to år vil det være 20 år siden, Hitman kom ud for første gang.

Den nye aftale med Warner Bros. giver også forhåbninger om nye ’episoder’ til spilserien, men der er ikke noget officielt om dette endnu.

Annonce:
Forrige artikelRegeringens medieudspil: Flere besparelser på radio og tv
Næste artikelNest-alarm kan nu styres med Google Assistant
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.