Forside Nyheder

Over 200.000 tilmeldt søgsmål om licensmoms

-
Det gamle licens-slogan passer med denne sag. Foto: DR Design / recordere.dk

Et 6-cifret antal tusinde danskere deltager i gruppesøgsmålet om at få tilbagebetalt moms fra licensen.

Her til formiddag gik hjemmesiden til ‘Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage’ ned.

Den kunne ikke klaret presset fra de mange danskere der lige ville nå at tilmelde sig sagen her på falderebet. Retten har sat deadline til i dag onsdag d. 13/6.

Annonce:

For 2 timer siden nåede de knap 200.000 tilmeldinger til gruppesøgsmålet hos DLA Piper, som står bag den forening der har fået tildelt fri proces til at føre sagen. Det skriver Foreningen på Facebook.

“Nu nærmer vi os medlem nr. 200.000 og vi får ekstremt mange spørgsmål om bekræftelse på tilmelding. Bekræftelsessystemet er forsinket på grund af den store aktivitet, og I skal nok få jeres bekræftelse, bare I har fået jeres medlemsnummer ved tilmeldingen. Vi skal nok sende bekræftelsen!”, fortæller ‘Kræv Licensmoms Tilbage’ på Facebook.

Det betyder i praksis nok, at staten kommer til at betale, om de vinder eller taber, og på den måde passer det gamle licensslogan ‘Licens er noget vi giver til hinanden’ fortsat. Et slogan der dog ikke længere bruges af DR selv.

Momsen på licensen udgør ca. 500 kr/år og gruppesøgsmålet vil forsøge at få tilbagebetalt 10 års licensmoms.

DLA Piper forsøger at få retten til at udskyde deadline for tilmelding så flere nuværende og tidligere licensbetalere kan nå med i gruppesøgsmålet.

For tilmelding se: Kræv licensmomsen tilbage

 

Annonce:
Forrige artikelDolby udvider sit biografkoncept i Europa
Næste artikelDeadline 1. okt: Kræv licensmomsen retur, staten betaler retsagen mod staten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.