Forside Nyheder

Ny, billigere Surface kan køre på Pentium-CPU’er

-

Der har i nogen tid nu flydt et konstant flow af rygter om at Microsoft er på vej med en billigere udgave af Surface.

Den populære tablet-computer ligger i den dyre ende, hvilket gør den god for erhvervsfolket, men prismæssigt ligger den en del udenfor det lukrative studentermarked.

Annonce:

Microsofts løsning er angiveligt en Surface til omkring 400 dollar, hvilket formentlig vil svare til omkring 3.000 kroner i Danmark, når der kommer afgifter og moms med mere oven i.

Men det er naturligvis klart, at der skal spares på et eller andet for at få prisen derned. Det tyske site WinFuture.de mener at have fundet ud af, hvor Microsoft vælger at skære. De har talt med kilder, der siger, at Microsoft ikke vil putte Intels Core i5- eller i7-CPU’er i de billige modeller, som ellers er at finde i de dyrere Surface’er.

I stedet vil Microsoft springe over på den gamle Pentium-serie, der p.t. også kan findes i billige laptops. Konkret siger WinFuture.des kilde, at der vil blive tale om to modeller, en billig og en lidt dyrere, der vil have hhv. Intel Pentium Silver N5000 og Intel Pentium Gold 4410Y eller Intel Pentium Gold 4415Y ombord.

Microsoft har ikke bekræftet rygterne endnu, men en mindre Surface-model er netop blevet registreret hos den amerikanske telemyndighed FCC ifølge WinFuture, så der er formentlig et eller andet på vej.

 

Annonce:
Forrige artikelNetflix på vej med et dyrere abonnement (opdateret)
Næste artikelNote 9-pen får Bluetooth
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.