Forside Nyheder

Tredje sæson af ’The Man in the High Castle’ lander 5. Oktober.

-

Måske har du undret dig over, hvor tredje sæson af ’The Man in the High Castle’ bliver af?

Det har vi et svar på nu.

Amazon har meddelt, at den spændende kontrafaktiske historie baseret på Philip K. Dick’ roman, fortsætter til efteråret.

Det sker helt præcis 5. oktober, hvor den tredje sæson får premiere på Amazon Prime Video.

Samtidig kan Deadline meddele, at serien får en sæson mere efter den tredje ruller over skærmene. Amazon har fornyet serien med en fjerde sæson, allerede inden nummer tre har premiere hvilket viser en klar tro på, at serien kan fortsætte i en stærk stil.

Som traditionen byder, har afsløringen af premieredatoen fået følgeskab af en ny teaser-trailer, der kan ses herunder. I den kan man blandt andet se, at Nazierne i serien har fundet ud af, at der eksisterer et multivers, og er ved at bygge en portal mellem de forskellige dimensioner. Puha.

 

 

Annonce