Forside Produkter HiFi & Surround

Ny KEF R-serie klar til butikkerne

-

KEF har lanceret en ny R-serie højttalere, og nu begynder de at dukke op i de danske HiFi-butikker.

Den nye R-serie fra KEF byder ind med en række af teknologiske innovationer og designforbedringer der trækker på den akustiske udvikling som KEF skabte med ‘Reference Serien’.

Annonce:

Der skulle være foretaget ikke færre end 1.043 individuelle ændringer, små som større, i den nye R-serie.

Den seneste 12. generation af KEFs Uni-Q-driver er kernen i det nye sortiment. Udover et redesignet magnet-system til forbedring af mellemtonen er området mellem de to enheder blevet fuldstændig redesignet. Designet af Uni-Q nødvendiggør et snævert mellemrum mellem enhederne, som kan påvirkes af lydbølger ved bestemte frekvenser, fortæller KEF-importøren.

Den nye struktur og det nye dæmpningssystem eliminerer disse resonanser, hvilket resulterer i en endnu mere glat, gennemsigtig og detaljeret diskant.

 

 

Uni-Q Driver-gruppens rolle som en waveguide udvides yderligere af KEFs innovative ‘Shadow Flare’ trim ring design.

Shadow Flare er præcis designet til drastisk at reducere diffraktions-effekter, der uundgåeligt kommer fra at have en højttaler med kanter. Dette giver i følge KEF-importøren en meget klarere, mere overbevisende og gennemsigtig ‘sonisk ydeevne’.

I den nye R-serie har KEF helt ombygget lavfrekvensenhederne for at forbedre ydeevnen endnu mere, samt at klare et sammenligneligt præstationsniveau med mindre enheder end tidligere – hvilket gør kabinetterne slankere.

 

 

De nye basenheder har større vandring og et forbedret magnetsystem og en ny dome med højere stivhed. Resultatet skulle være en fremragende bas-ydeevne, med kraft, dybde, hastighed og artikulation i overflod.

Basporten er designet med fleksible vægge, som forhindrer langsgående resonanser fra at farve mellemtonen.

KEF har også brugt beregningsdynamik for hver port, hvilket sikrer, at der ikke fremkommer uønskede resonanser, der kan farve de lave eller mellemliggende frekvenser.

 

 

Højttalerenhederne er beskyttet af en ny patent-anmeldt ‘grill’ lavet af et fløjlslignende mikrofiber.

Det gør disse højttalergrills ‘slanke’ uden en tyk ramme omkring. I hvert grill er 1.801 præcisionsskårne huller der lader musikken flyde igennem samtidig med at enhederne beskyttes.

Den nye R-serie består af R11, R7 og R5 gulvhøjttalere, R3 standerhøjt., R2c centerhøjttaleren og R8a Dolby Atmos-kompatible højttalere.

Alle højttalere i sortimentet kommer i tre moderne finish´er: Black Gloss, White Gloss og valnød.

 

 

Pris og tilgængelighed

Den nye Kef R-serie koster:

  • R3: Kr. 6.395,-
  • R5: Kr. 9.495,-
  • R7: Kr. 12.695,-
  • R11: Kr. 19.695,-
  • R2C: Kr. 7.995,-
  • R8a: Kr. 3.795,-

Kommer til salg i de danske HiFi-butikker nu.

Find en forhandleroversigt hos: KEF-importøren

 

Annonce:
Forrige artikelLG klar med anlæg til fest og larm på børneværelset
Næste artikelKunstig intelligens skal gøre op med deling af videotjenester
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.