Forside Nyheder

Pristjeneste: De mest populære produkter i 2018

-

 

Annonce:

Pricerunner har taget pulsen på, hvad vi søgte priser på i 2018.

Pristjenesten Pricerunner har lavet en top 10, over hvad danskerne søgte priser på i 2018.

Listen toppes af Apple Airpods, som for alvor tog fart hen mod slutningen af året, både omkring ‘Black Friday’-udsalget og da der blev søgt efter mulige julegaver.

Selvom vi søger priser på lidt af hvert, så er elektronikprodukterne fortsat den populære kategori, som det også ses af top 10 hvor 7 af produkterne er elektronik.

På 2. pladsen ligger smarthøjttaleren Google Home Mini. Efter at Google lancerede Assistant på dansk her til efteråret, der er den strøget ind i toppen af søgningerne. Som listens absolutte højdespringer er den 2018s mest hotte produkt.

“Google Home Mini er 2018s mest hotte elektronik produkt, og det er en udvikling der vil fortsætte med uformindsket kraft i 2019. Det smarte hjem, hvor du via stemmestyring kan styre alt fra musik, lys til indkøb kommer til at stå højt på danskernes ønskeliste i 2019”, fortæller direktør i Pricerunner, Martin Andersen.

 

Top 10 2018

  1. Apple Airpods (se produkt/dagspris)
  2. Google Home Mini (se produkt/dagspris)
  3. Birkenstock Arizona Black
  4. Apple iPhone 8 64 gb (se produkt/dagspris)
  5. Lego Boost kreativ værktøjskasse
  6. LG OLED 55” B7 (udgået model)
  7. Royal Copenhagen Blå Mega Riflet krus
  8. Apple MacBook Air 13” (se produkt/dagspris)
  9. Flowerpot Bordlampe
  10. Sony PS4 Slim 500GB – Black Edition (se model/dagspris)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.