Forside Indhold og distribution Film

Zack Snyder skal lave dyr zombie-kupfilm til Netflix

-
Foto: Gage Skidmore

En af de instruktører, der normalt laver dyre superheltefilm til det store lærred, går nu over på den lidt mindre skærm derhjemme.

Zack Snyder (bill.) er kendt for sine DC-superheltefilm og andre film som ’Watchmen’ og ’300’. Men han begyndte karrieren med en genindspilning af zombie-klassikeren ’Dawn of the Dead’ i 2004.

Annonce:

Derfor er det ganske passende, at hans debut som Netflix-instruktør bliver en zombie-kupfilm.

Jeps, du læste rigtigt. I filmen ’Army of the Dead’ vil Zack Snyder kombinere de to populære filmgenrer. Men tro nu ikke, at det handler om zombier, der bryder ind i en bank, eller et forsøg på at stjæle zombier.

Nej, zombie-apokalypsen benyttes såmænd bare i filmen som en mulighed for en gruppe lejesoldater der vil slippe afsted med et stort kup i en ”zombie-zone” i Las Vegas. Filmen har ligget i Zack Snyders hylde siden 2007, hvor han forsøgte at få Warner Bros. til at lave den, men de sprang ikke på.

Koster det samme som ‘Bright’

Zack Snyder var nødt til at droppe ud af ’Justice League’, da hans datter ganske tragisk begik selvmord. Siden har han forståeligt nok fokuseret på familien, men er nu ved at være klar til at påtage sig nye projekter. Og eftersom DC-superheltemaskinen allerede ruller videre, senest med ’Aquaman’, kommer det formentlig til at tage noget tid, inden han kan gå igang med noget nyt i den retning.

Det er den situation, der har åbnet muligheden for at ’Army of the Dead’ kan laves på Netflix. Det bliver en af Netflix’ helt store satsninger med et budget på 90 millioner dollar. Det var det samme, som Will Smith- og Joel Edgerton-filmen ’Bright’ kostede, og den blev en stor succes for Netflix.

Så nu ved Netflix-brugerne, hvad deres forhøjede abonnementspris blandt andet kommer til at gå til. Snyder begynder angiveligt at indspille filmen til sommer, så med mindre, de sætter blus på postproduktionen, skal vi formentlig ikke forvente at se den på Netflix før i 2020.

Annonce:
Forrige artikelApple reagerede sent på Facetime spionage ups
Næste artikelSonos klar til YouTube Music
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.