Forside Nyheder

Første fuldlængde-trailer til Stranger Things S3 er landet

-

Så er der igen nyt fra den lille by Hawkins i Indiana med alle dens overnaturlige fænomener.

Efter at have givet os små bidder med forskellige teasere, har Netflix har langt om længe sluppet en fuldlænge-trailer løs til den firser-nostalgiske sci-fi/horrorseries tredje sæson. Denne sæson kommer efter en lidt længere pause end normalt, men skaberne af serien meldte allerede dette ud tidligt, fordi de ville have tid til at lave nogle spektakulære, visuelle effekter. Og det kan vi jo ikke rigtig klage over.

Annonce:

I traileren står den dog mest på firser-nostalgi anno 1985. På musikfronten begynder det hele med Mötley Crüe (der selv netop står for at blive portrætteret i en Netflix-dokumentar), og deres ’Home Sweet Home’, der meget passende er fra 1985. Men derefter går den over i The Who’s ’Baba O’Riley’ fra 1971.

Hvorfor nu det, i en trailer for en serie, der foregår i midtfirserne? Fordi ordene ”Teenage Wasteland” går igen i sangen. Og det er netop tydeligt, at de unge mennesker i serien ikke længere er børn, men teenagere, der vokser op i midtfirsernes USA. Helt tilfældigvis et sted, hvor de samtidigt få lov at bekæmpe monstre fra en anden dimension, hvilket stadig er tydeligt i traileren.

Derudover holder tredje sæson af ’Stranger Things’ tydeligvis fast i den gode Steven Spielberg-børnehelte-stil, nu blot tilsat lidt John Hughes-agtig teenageromantik. Der er også masser af Independence Day-fejring i traileren, hvilket passer fint med seriens premiere-dato, der netop bliver 4. juli.

 

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft vil matche Googles streamingtjeneste på E3
Næste artikelIKEAs Sonos-højttaler bliver billig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.