Forside Baggrund

OnePlus investerer mere end 900 millioner kroner i nyt innovationscenter i Indien

-

OnePlus åbner RD center i Indien

OnePlus har løftet sløret for planerne om at investere mere end 900 mio. kroner i et nyt udviklings- og innovationscenter i den indiske by Hyderabad. Innovationscenteret skal bestå af forskellige laboratorier, hvorfra der arbejdes på at udvikle fremtidens teknologier, heriblandt kunstig intelligens, maskinlæring og 5G.

OnePlus præsenterer i dag planerne om et nyt, stort innovationscenter – også kaldet et R&D-center i den indiske by Hyderabad, der er et af Indiens største it-hovedsæder.

OnePlus vil investere mere end 900 mio. kroner. over tre år, og gøre det nye innovationscenter til den globale virksomheds teknologiske hjerner. Herfra skal der forskes, udvikles og arbejdes med nye teknologier som fx kunstig intelligens, maskinlæring og 5G.

Annonce:

Læs også: TEST: OnePlus 7 Pro – En Android top-performer

Centeret kommer til at indeholde tre laboratorier, der kommer til at beskæftige sig med hhv. kamera-, netværk-, og automatiseringsteknologier. Det nye innovationscenter kommer til at spille en afgørende rolle for udviklingen af nye teknologier, og være med til at styrke OnePlus’ portefølje med endnu bedre og digitale produkter.

 

”Det nye innovationscenter giver os langt større kapacitet til at udforske og udvikle fremtidens produkter, og føre feedbacken fra vores community ud i livet. Samtidig er Indien vores klart største marked på verdensplan og et perfekt sted for os at videreudvikle både på vores produkter, men også industrien i det hele taget, ” siger Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.