Forside Produkter Mobil

Huawei runder 11.000 apps i AppGallery og lancerer Mate 30 Pro i Danmark

-

Huawei har besluttet sig for at lancere Mate 30 Pro i Danmark, for at give Tech-entusiaster mulighed for at prøve Huawei Mobile Services og AppGallery.

Huawei Mobile Services, der forkortes HMS, indeholder blandt andet Huawei Browser, Huawei Mobile Cloud, Huawei Themes, Huawei Music og en masse andre HMS-apps. I HMS finder man også AppGallery, der giver adgang til tusindvis af internationale apps, som brugerne kan hente og bruge.

Annonce:

Nu er der over 11.000 internationale apps at vælge imellem for brugerne i AppGallery, og man kan således finde velkendte apps som Booking, UEFA Champions League, TikTok og CamScanner i AppGallery. Også herhjemme arbejdes der løbende på at invitere app-udviklere til at integrere apps i Huawei AppGallery.

”Arbejdet med at integrere danske apps er i fuld gang, og vi har fået mange positive tilsagn. Det er en proces, hvor vi løbende rækker ud til app-udviklere inden for blandt andet bankvæsenet, transport, spil, rejser og shopping i Danmark, så vi ser frem til at byde endnu flere danske og internationale apps velkommen i AppGallery,” siger RenKe, der er CEO for Huawei Consumer Business Group i Danmark.

Han glæder sig samtidig over AppGallerys potentiale

”Vi er stolte af nu at have integreret mere end 11.000 internationale, ikke-kinesiske apps i HMS AppGallery. Det styrker vores overbevisning om, at HMS og AppGallery går en lys fremtid i møde. AppGallery har internationalt allerede flere end 370 millioner aktive brugere månedligt, og gennem fem år har vi globalt fået over 910.000 udviklere ombord, der løbende bidrager til økosystemet,” siger RenKe.

I de seneste 5 år har Huawei AppGallery i stort omfang været brugt i Kina, hvilket har givet Huawei stor erfaring og skabt et højt sikkerhedsniveau. I Kina er AppGallery den mest populære shop for download af apps, og med denne støtte fra markedet kombineret med kontinuerlige R&D investeringer ses der meget positivt på fremtiden. Allerede i det første halvår af 2020 kan danskerne se frem imod lanceringer af en række nye produkter baseret på HMS på det danske marked.

Huawei understreger, at man har en god relation til Google, og Huawei Danmark pointerer, at eksisterende telefoner, som er til salg og er solgt på det danske marked såsom:  Mate 20, P20, og P Smart 2019, fortsat vil få Android og GMS’ (Google Mobile Services) opdateringer. P30 serien får EMUI 10 og Android 10 opdateringerne i fjerde kvartal af 2019, mens flere modeller ifølge Huawei vil blive opdateret i det først halvår af 2020. Alle modeller har fuld adgang til og vil fortsætte med at få GMS-opdateringer.

Stadig ikke bank og MobilePay

Selvom der nu er en del apps at vælge mellem til Mate 30 Pro, vil du ikke kunne hente apps som MobilePay eller de fleste apps til danske banker. Dette fordi de ikke er signeret officielt af Google Play.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.