Forside Produkter Mobil

Fotos af ny Motorola RAZR med foldbar skærm dukker op – lancering 13. november

-
Foto: Evan Blass/Motorola

Relanceringen af en af de mest populære mobiltelefoner nogensinde kan pludseligt være nært forestående.

Vi har i nogen tid hørt rygter om at Motorola ville relancere RAZR-telefonen i en version med foldbar skærm. Genkomsten af RAZR skulle således markere en tilbagevenden til klaptelefon-formatet og et brud med den dominans af ”candy bar”-formfaktoren, der har domineret, lige siden iPhone blev lanceret i 2007.

Annonce:

Men indtil nu har der primært været tale om rygter. Motorola bekræftede, at de (ligesom stort set alle andre smartphone-producenter) var på vej med en foldbar smartphone, og nogle ældre patentansøgninger viste konceptet frem, hvilket en lækket reklame også gjorde for nylig. Der har dog intet konkret nyt været at spore i et stykke tid.

Nu sker der imidlertid noget. Motorola har annonceret, at de holder pressemøde i Los Angeles 13. november, hvor de vil fremvise ”En original ulig noget andet” (er det ikke netop definition af noget originalt?). Det er dog ret sigende, at Motorola skriver, at eventen er ”den længe ventede afsløring af et genopfundet ikon”

Kun lidt tyk

Sammen med et billede, der unægteligt ligner en sammenfoldet, foldbar smartphone, begynder der at være mindre og mindre tvivl om, at der er tale om en ny RAZR. Stort set samtidigt er der blevet lækket nogle PR-fotos af den nye RAZR, der bekræfter design-konceptet beskrevet ovenfor. De kommer fra hhv. Evan Blass og det hollandske website Mobielkopen.

Foto: Mobielkopen/Motorola

Oven i det er der dukket et billede op af den nye RAZR i hænderne på en unavngiven person. Det er sket på det kinesiske, sociale medie Weibo, hvor brugeren Sunniton har lagt dem op. Her kan man tydeligt se ”hagen” på telefonen, som den originale RAZR også havde.

Foto: Sunniton/Weibo

Den nye RAZR ser ud til at være lidt tykkere end originalen, men vi har jo på den anden side også vænnet også til meget større skærme siden dengang i starten af 2000’erne, hvor RAZR dukkede op første gang. Et af billederne ser dog ud til at vise, at RAZR ikke nødvendigvis bliver lige så meget af en tyksak, som f.eks. Galaxy Fold og Huawei Mate X er. Men deres skærme er også større, og kræver større batterier.

Vi ved endnu ikke ret meget om, hvad den nye RAZR kan, ud over at være et forsøg på at kombinere moderne smartphones med klaptelefon-konceptet. Der går rygter om at den bliver næsten lige så dyr som Fold og Mate X, med en amerikansk pris på 1500 dollar, eller cirka 10.000 kroner før danske afgifter. Og derudover skulle den kun have mellemklasse-hardware ombord.

Om ti dages tid ved vi dog langt mere.

Annonce:
Forrige artikelTEST: Huawei Nova 5T – En mellemklasse telefon med gode specifikationer
Næste artikelSådan betjenes Stofas nye Android TV-boks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.