Forside * Featured

LG udskyder sammenrulleligt OLED TV

-

LG har valgt at udskyde deres ‘rollable’ OLED TV til senere i 2020.

Da LG viste en prototype frem af deres sammenrullelige OLED TV, i forbindelse med CES-udstillingen i januar 2019, der var det planen at lancere i de første lande inden årets udgang.

Annonce:

Men her hvor året 2019 er ved at gå på held, er det endnu ikke dukket op. Forklaringen er at LG gerne vil vente med det. Det skriver erhvervsmediet Aju Business Daily.

LG fortalte om de ændrede planer overfor lokale journalister i går tirsdag. LG Signature OLED TV R er udskudt til en gang næste år, og formentlig kommer det først i 2. halvdel af 2020.

 

 

Det 65″ store OLED TV har en skærm der kan rulle ned i det faste kabinet, når den ikke er i brug. Kabinettet fungerer samtidig som stereoanlæg og soundbar med Dolby Atmos, og der er mulighed for at skærmen kun kører en tredjedel op, når TV’et benyttes som musikanlæg.

 

 

Som forklaring på forsinkelsen fortalte LG at, fordi dette er en helt ny produktkategori, så kigges der fortsat på hvordan de bedst skal gribe det an, i forhold til de forskellige interesser indenfor marketing, salg og produktion.

LG fortalte envidere at der er en mulighed for at det endelige produkt vises frem på næste CES-udstilling, der afholdes d. 7-10. januar, men at det ikke var endeligt besluttet endnu.

I vore ører sådan en udmelding som en teaser, hvor LG siger ‘hold øje med CES’. Recordere dækker CES-udstillingen fra Las Vegas, og vender tilbage hvis LG har mere nyt om det sammenrullelige OLED TV.

Se også: Mere om LG rollable OLED TV

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.